USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
AsayiÅŸ

Akılalmaz hırsızlık! Deprem bölgesinde çalınan otomobilin çıktığı yer hayrete düşürdü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde çalınan bir otomobil, deprem çadırında parçalanmış halde bulundu. Otomobilin parçalarının bir başka otomobile monte edildiği belirlenirken, polis, hırsızlık şüphelilerinin peşine düştü.

Akılalmaz hırsızlık! Deprem bölgesinde çalınan otomobilin çıktığı yer hayrete düşürdü
09-06-2023 00:38
Google News

İskenderun'un Esentepe Mahallesi Şehit Jandarma Mevlüt Küçük Caddesi’nde Cemil Ünal'a ait park halindeki 31 AIU 489 plakalı otomobil, 6 Haziran'da çalındı. Ünal’ın ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, mobese kayıtlarını incelemeye aldı.

Yapılan araştırmada, çalınan araç, Kocatepe Mahallesi 359 Sokak’ta kurulan bir deprem çadırında bulundu. Otomobilin parçalara ayrıldığı, parçaların da 363 Sokak’ta park halindeki başka bir otomobile monte edildiği tespit edildi. 

MÜZİK AÇIP PARÇALAMIŞLAR

Polisin yaptığı incelemelerde otomobili çalan kişi veya kişilerin çadırı kamuflaj olarak kullandıkları, şüphelilerin parçalama sırasında seslerin duyulmaması için ses sistemiyle müzik açtığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi aldı. Parçalanan otomobilden ve parçaların takıldığı diğer otomobilden deliller toplandı. Ekipler, iki araca da el koydu.

Polis, olayın aydınlatılması ve şüphelilerin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?