USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına peş peşe silahlı saldırı

AK Parti Bahçelievler Kocasinan İrtibat Bürosu ile Kuleli Seçim Bürosuna motosikletten ateş açıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe peş peşe gerçekleşen saldırıları sert bir şekilde kınadı.

AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına peş peşe silahlı saldırı
22-04-2023 01:39
Google News

Son dakika haberleri... İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Mahallesi'nde bulunan AK Parti'nin seçim irtibat bürosuna saat 22.15 sıralarında motosikletli şahıslar tarafından 5 el ateş açıldı. Daha sonra saat 23.51'de Bahçelievler'de bulunan Kuleli Seçim İrtibat Bürosuna da silahla 4 el ateş açıldı.

POLİS EKİPLERİ TAHKİKAT BAŞLATTI

Saldırı esnasında AK Parti teşkilatına mensup kişilerin seçim bürosunda bulunduğu ancak ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Saldırının ardından binanın çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı.

"CAN KAYBI VE YARALANMA YAŞANMAMASI EN BÜYÜK TESELLİMİZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe saldırı hakkında sosyal medya hesabından, "Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz." açıklamasında bulundu.

Kabaktepe, "Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz." sözlerini kaydetti.

Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.

Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz.

— Osman Nuri Kabaktepe (@osmannnurika) April 21, 2023

"MİLLETE HİZMET DAVAMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ise, saldırıyı lanetlediğini belirterek "Kocasinan merkez mahallesi seçim irtibat büromuzun önünde, büromuzda dava arkadaşlarımız bulunduğu esnada kimliği belirlenemeyen motosikletli iki şahıs havaya ateş açarak uzaklaşmıştır. bu menfur hadiseyi en şiddetli şekilde lanetliyorum. Cumhurbaşkanımızın izinde bir tehdite ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamıza devam edeceğiz. Bu vesile ile Kocasinan Merkez Mahallesi teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanımızın izinde hiçbir tehdite ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamıza devam edeceğiz. pic.twitter.com/HqQ01jiLVS

— Fatih Tuna (@Fatihtunaa) April 21, 2023

SON 2 GÜNDE 3'ÜNCÜ SALDIRI

Adana'nın Çukurova ilçesinde 20 Nisan'da AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlenmişti. Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli binaya ateş etmişti. Saldırgan polis ekiplerince yakalanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?