USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Partili adaydan Batman'a müjdeli haber!

AK Parti'nin Batman milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı Haber7'ye özel açıklamalarda bulundu. Nasıroğlu, kentte 3 yeni organize sanayi kuracaklarını söyledi.

AK Partili adaydan Batman'a müjdeli haber!
09-05-2023 17:09
Google News

    Haber7-Özel

Haber7 ekibi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 14 Mayıs seçimlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Haber7 yayın koordinatörü İbrahim Günay ve Haber7 Editörü Bekir Sıtkı Şirin, AK Parti Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve HÜDA PAR'ın AK Parti listelerinden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Nasıroğlu, kente ve bölgeye dair önemli mesajlar verirken, Ramanlı ise çok ciddi bir seçmen kitlesini Cumhur İttifakı'na katacaklarının altını çizdi.

Ferhat Nasıroğlu şunları söyledi:

Biz aile olarak memlekete ve insanlara olma sevdamızı hiçbir zaman yitirmedik.  Rahmetli babam bize 'memleketinizi sahipleneceksiniz, memleketinizden kopmayacaksınız, insanları sahiplenecekseniz." İnsanlara çok dokunmuş, Batman'da fakülte binaları yapmış, okullar yapmış.  Burası da bizim Necat Nasıroğlu'nun yaptığı külliye.  İnşaatı 2020 Haziran ayında başladı. Pandemide ilk betonu döktük. Çok kısa süre içerisinde vakfımızın öz kaynakları ile bitirdik. Burası bizim gençlik merkezimiz. Gençlerle bir araya geleceğimiz, konuşacağız, onlarla kitap okuyacağımız alanlar yaptık.  Bu  külliye dünyada bir ilk.  Biz konsepte yöresel mimariyi göz önüne alarak, özellikle de Selçuklu ve Eyyubi mimarisi. Ama içine dijital yerleştirdik.  Özellikle camimizde dijital bir kubbe var.  Caminin içerisine girince dijital bir kubbe sizi karşılıyor. Bu son derece kucaklayıcı. Sade ama asaletli. Geçen çocukları kahvaltıya çağırmıştık, inanılma keyif aldılar. Biz istiyoruz ki inançlı da bir gençlik yetişsin. Okuyan, kendine güvenen ama inançlı. 

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?