USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Sahada Milletvekili Gibi Çalışıyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ardından 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için milletvekili gibi çalışıyor.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Sahada Milletvekili Gibi Çalışıyor
26-05-2023 15:31
26-05-2023 15:38
GAZİANTEP
Google News

28’nci Dönemin Milletvekili Adayları Feray Yılmaz, Hakan Tanrıöver, Hasan Teke, Abdullah Durdu, Cuma Reyhan ve Abdullah Korkmaz 14 Mayıs seçimlerinin başlangıcından itibaren il ilçe teşkilat yönetimiyle beraber kent genelinde mahalle mahalle gezerek, muhtarlık, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunuyor.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde daha güçlü Gaziantep hedefiyle vatandaşlarla istişarede bulunup istek ve taleplerini dinleyen milletvekili adayları hemşerilerinden 28 Mayıs ikinci turda herkesin oy kullanacağının ve sandığa sahip çıkacaklarının sözünü alıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala sahada tüm hızıyla çalışmalarına devam eden milletvekili adayları, seçmenler tarafından ilgiyle karşılanıyor. ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ parolasıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan adaylar 20 yıllık icraatlardan ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinden bahsediyor.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?