USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak Parti İl Yönetiminden Gaziantep Büyükşehir Hizmetlerine Tam Not

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle 07.07.2023 tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Murat ÇETİN’in açıklanan il yönetim kurulu listesinin ardından ilk inceleme gezisi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere oldu.

Ak Parti İl Yönetiminden Gaziantep Büyükşehir Hizmetlerine Tam Not
26-07-2023 13:30
26-07-2023 13:37
GAZİANTEP
Google News

Önceki gün ilk toplantısını gerçekleştirerek start veren Murat ÇETİN başkanlığındaki AK Parti Gaziantep yeni il yönetimi; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceleyerek bilgilendirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Osman TOPRAK ve Halil UĞUR’un anlatımıyla yapılan saha gezisine ilk olarak 25 Aralık Panorama Müzesi ile başlayan AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri ‘Gazi şehrin 11 ay boyunca düşmana karşı verdiği mücadeleyi iliklerine kadar hissettiklerini; özgün ve zengin içeriğiyle şehrin kalbinde yaşayan bir müze olduğunu’ dile getirdiler.

Ziyaretlerine, Hasan Celal Güzel, Kuzeyşehir, Beykent ve Göllüce Mahallelerindeki tesislerle devam eden yeni yönetim, BÜSEM, Gaziray, Gaziray Parkı, İbrahimli Parkı, Vadi Alleben, Mutfak Sanatları Müzesi, Engelsiz Yaşam ve Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Gaziantep’in belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu kaydeden yeni yönetim, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine tam not verdi.

AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bilim, kültür, sanat ve spor şehri olma yolunda ilerleyen Gaziantep’e kazandırdıkları eserler karşısında, Başkan ŞAHİN’e teşekkür ederek, devam eden projelerin bitmesiyle Gaziantep’in her konuda çekim merkezi olacağına dikkat çekti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?