USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Gaziantep’in emektarları buluştu

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partiye emek ve gönül veren teşkilat üyeleri yemekte bir araya geldi. Yemekte İl eski başkanı Ahmet Uzer’in olmaması dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Gaziantep’in emektarları buluştu
07-05-2015 23:39
Google News
Bir otelde gerçekleşen kaynaşma toplantısına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Eyyüp Özkeçeci, AK Partili milletvekilleri, milletvekili adayları ve yıllardır AK Parti teşkilatında görev yapan partililer yer aldı. 

Seçim çalışması için AK Parti’ye destek veren teşkilat yapısı ile birlikte hareket etmek istediklerini ifade eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu birlikteliği seçim boyunca sürdürmek istediklerini belirtti. Geçmişte AK Parti teşkilatına önemli hizmetleri olan partililerin şimdi de katkı sunduklarını belirten Şimşek, Ak Partiye destek veren herkes teşekkür etti.

Gaziantep’in çok güçlü bir teşkilat yapısının bulunduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise, partide görev alan tüm teşkilat mensuplarının gayretlerini ve hizmetlerini önemsediklerini kaydetti.

Yıllardır partinin birçok kademesinde görev aldığını ve teşkilatlanmayı çok iyi bildiğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, teşkilatçılığın çok önemli ve partiye kazanımına dikkat çekti. 

Teşkilat mensupları adına bir konuşma yapan eski AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu da, bu partiye gönül veren birçok Gazianteplinin gönül kırgınlığı yapmadan yıllardır çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Erusulu, bu dönemlerde gönül ve el birliği ile çalışan teşkilat mensuplarını kutladı.

Teşkilat mensupları ile yapılan toplantıya yaklaşık 400 kişi katıldı. Ak Parti emektarları seçim süresince alanda olduklarını belirterek 7 Haziranda oy patlaması yapacaklarının vurgusunu yaptılar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?