USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu: 15 Temmuz destanındaki kahramanlıkları unutmayacağız, unutturmayacağız

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, FETÖ'cü teröristlerin hain darbe girişimine karşı destan yazan Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, o gece kahramanca hain darbecilerin üzerine yürüyen 2195 Gazimize cesaret ve fedakârlıkları için Ülkem ve Milletim adına şükranlarımı sunuyor, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu: 15 Temmuz  destanındaki kahramanlıkları unutmayacağız, unutturmayacağız
13-07-2021 20:15
13-07-2021 20:22
Google News
251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü bir daha yaşarken, diğer tarafta dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atan, tanklara ve uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin aziz hatırasını ve onurlu direnişini saygıyla selamlıyorum.
Milli İradenin tarihimizdeki en önemli tecellilerinden biri olarak Aziz Milletimiz 15 Temmuz darbe girişiminde darbe heveslilerine karşı gereken dersi bir daha vermiş ve “sessiz yığın”lar bizzat kendi kaderine sahip çıkmıştır. Milletimiz devletiyle omuz omuza demokrasimizi ve meşru hükümeti hedef alan bu hain girişimi, tüm dünyaya örnek teşkil eden destansı direnişle geri püskürterek, demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumuştur.
Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve Liderliğiyle Milletimizin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır ve bu ruhu yaşatmak ve bu destanı gelecek kuşaklara aktarmak, demokrasimize ve ülkemize sahip çıkmaktır.
​15 Temmuz destanındaki kahramanlıkları unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız… 1
​Bu vesileyle tüm Şehitlerimize ve 15 Temmuz’da kahramanca mücadele ederek şehit düşen kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan tekrar rahmet diliyor, Milli İradenin önünde hiçbir gücün duramayacağını gösteren Aziz Milletimizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?