USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Gaziantep İl Yönetimi Nizip İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve İl Teşkilatı ile İlçe buluşmaları kapsamında Nizip İlçesi’ne ziyaret yaptı.

AK Parti Gaziantep İl Yönetimi Nizip İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
08-08-2023 18:19
08-08-2023 18:24
GAZİANTEP
Google News

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı ile birlikte 14 Mayıs ile 28 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye verdikleri yüzde 70’e yakın oy oranı ile üstün başarı sergileyen Nizip İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek, kucaklaştı.

Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan’a, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya ve ilçe halkına verdikleri desteklerden dolaylı teşekkür eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik yaptığı açıklamada, ‘Güçlü destekleriniz, sandıktaki mücadeleniz takdire şayandı. En üst kademeden en alt kademeye kadar görev alan, gönülden destek veren tüm teşkilatlarımıza minnettarız. Sayenizde Türkiye Yüzyılı'nı açtık.’ dedi.

Yaklaşık 150 bine yakın nüfusa sahip ve 110 mahalleden oluşan Nizip İlçesi’nin Dayıdağı, Boyluca, Tosunlar, Dernek, Karaburç, Duraklı, Gürbaşak, Kayalar, Alahacı, Ballı, Güder ve Tatlıcak Mahallelerinde oturan Nizipli vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Bozgeyik ve AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, hükümetin ve partinin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Zeytinyağından yapılan doğan sabunu ve fıstığı ile meşhur, tarıma dayalı sanayi ve ticaret bölgesi olan Nizip İlçesine yapılan ziyarette, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik’e; AK Parti Gaziantep İl Teşkilat Başkanı Ahmet Doğan, il yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Gaziantep İl Kadın ve Gençlik kolları da eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?