USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şehitkâmil Belediyesi’nin Hizmetleri İle Buluştu

AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Çetin başkanlığında Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan FADILOOĞLU rehberliğinde 839.559 nüfusa sahip yüzölçümü bakımından 1273 metrekare ile Gaziantep’in en büyük ilçesi olan Şehitkamil’in hizmetlerini gezdi.

Ak Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şehitkâmil Belediyesi’nin Hizmetleri İle Buluştu
27-07-2023 13:14
27-07-2023 13:26
GAZİANTEP
Google News

Saha gezisine ilk olarak Sanat Merkezi ile başlayan AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerine Çıksorut Millet Bahçesi, Mütercim Asım Kütüphanesi, Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi, Çıksorut Pazar Yeri, Fidanlık, MÖP Şantiye, Makine Sanayi, Çöp Transfer İstasyonu, Trafik Park, Belkıs Gençlik Kütüphanesi, Beykent Stadyumu, Göktürk Konut Projesi, Göktürk Konutları, Vadi Park, AGRO Park ve Üniversite Otopark ile devam etti.

 Vadi Park çok beğenildi.

 Toplam 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Vadi Park ile ilgili ‘park içerisinde, 2 bin 400 metrekare biyolojik gölet, 3 kilometre yürüyüş parkuru, yaklaşık 2 kilometre bisiklet yolu, yoga alanı, yaşlılar için 800 metrekare büyüklüğünde fitness ve refleksoloji alanı, 2 adet 570 metrekare büyüklüğünde fitness alanı, 1 adet skate park, 2 adet futbol sahası ve basket sahası, farklı yaş gruplarına göre toplam 4 bin 360 metrekare çocuk oyun parkları, kum havuzu ve güvenlik kulübesi bulunduğunu’ aktaran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Vadi Park içerisinde parkın iki bölümünü birbirine bağlayan 300 metre uzunluğunda yeşil bir köprü olduğunun da bilgisini verdi.

 Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi Eylül ayıda start veriyor.

 İçerisinde tiyatro binası, ana giriş ve fuaye alanı, 600 kişilik ana salon, 500 metrekarelik sahne, hareketli orkestra çukuru, hareketli sahne, kulis ve hazırlık odaları, sahne dekor ve depo alanları, VİP salonu, 3 bin metrekarelik kütüphane, DENE-YAP atölyesi, sanat merkezi, kafeterya, 3 bin 200 metrekarelik kapalı otopark, 200 araçlık açık otopark bulunan ve Eylül ayında start verecek olan Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi’ne yoğun ilgi gösteren  AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Şehitkamil Belediyesi’nin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve şehrin daha iyi bir geleceğe yönelik adımlar atmasını sağlamak amacıyla başarılı projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini ve Şehitkamil’in yapılan hizmetler neticesinde Türkiye’nin gelişmişlik endeksi yüksek ilçelerden birisi olduğunu’ belirterek, Başkan FADILOĞLU’na teşekküllerini iletti.

 Başkan Çetin; Şehitkamil’in projeleri örnek olmaya devam ediyor.

 AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN ise ‘Son dönemde yapılan belediye hizmetleri arasında, çevre, eğitim, sanat ve spor alanlarında dikkat çeken çalışmalar yer alıyor. Sürdürülebilir ve yaşanabilir bir kent için A’dan Z’ye her şey düşünülmüş. Vatandaş odaklı planlanan projeleri ve şehrimizin geleceğine sunduğu katkılar için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Bey’i yürekten kutluyorum. Rıdvan başkan stratejik yatırımları ve yaptığı projelerle hep dikkat çekmektedir’ diye konuştu.

 Şehitkamil’de Çevre konusunda da önemli adımlar atıldığını, geri dönüşüm programlarının güçlendirildiğini belirten Başkan Çetin, Şehitkamil’de çevre dostu uygulamaların teşvik edildiğini ve yeşil alanların arttırılmasıyla şehrin güzelliğine katkı sağlamanın yanında doğal yaşamında korunması için çaba sarf edildiğini kaydetti.

 

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in ve il yönetim kurulu üyelerini yeni dönemde kutlayan Başkan Rıdvan FADILOĞLU ‘Biz büyük bir aileyiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Şehitkamil inşa etmek için büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Çok şükür ki hummalı çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın memnuniyetlerini sık sık dile getirmeleriyle alıyoruz.’ diyerek sözlerini tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?