USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ak Parti Gaziantep Heyetinden Ankara’ya Ziyaret!

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, Milli Savunma Bakanı Yaşar GÜLER ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’a ziyarette bulundu.

Ak Parti Gaziantep Heyetinden Ankara’ya Ziyaret!
17-08-2023 14:21
17-08-2023 14:30
GAZİANTEP
Google News

Ziyaretlerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK ile başlayan AK Parti Gaziantep Heyeti Gaziantep’te gençler için yapılan ve planlanan projeler hakkında görüşmeler yaptı.

 

Gaziantep’in futboldan, basketbola, voleyboldan salon sporlarına olmak üzere birçok konuda sporcu yetiştiren bir merkez olduğunu dile getiren heyet, Gaziantep’in spor şehri olması konusunda ciddi gayretleri olduğunu ifade etti.

 

‘Asrın Felaketinin yaralarının sarılması ve konteynerlerde kalan ailelerimizin yuvalarına bir an önce kavuşması için bir aradayız.’

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ ile Asrın Felaketinin yaralarının sarılması ve konteynerlerde kalan ailelerimizin yuvalarına kavuşması için istişarelerde bulunduklarını belirten AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, ‘Cunhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi için verdiği desteği ve önemi inkar edemeyiz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla gergin temas halindeyiz. Eksikler var ama yapılanlarda var. Bu yüzden Konteyner Kentlerde yaşayan vatandaşlarımızın bir an evvel gerçek yuvalarına kavuşmaları adına çalışmaya devam ediyoruz. Asrın felaketinden en fazla yara alan Nurdağı ile İslâhiye İlçemizin taleplerini yerine getirebilmek için buradayız. Deprem mağdurları tek önceliğimiz. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları için minnettarız.’ ifadelerinde bulundu.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL başkanlığında, İl Başkanı Murat ÇETİN, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ, Derya BAKBAK, Mesut BOZATLI, İrfan ÇELİKASLAN ve Bünyamin BOZGEYİK, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR ile bir araya gelerek kente dair proje ve yatırımlar hakkında konuştu.

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit GÜL, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR’ı Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Milletvekillerimizle ziyaret ettik.Şehrimize kurulacak ve genişletilecek sanayi bölgeleri başta olmak üzere üretimi ve kalkınmayı güçlendirecek adımlarımızı konuştuk. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Gaziantep için bakanları tek tek gezdiler.

 

Ziyaretlerine Milli Savunma Bakanı Yaşar GÜLER ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ ile devam eden Gaziantep heyeti, Gazi şehir için yapılan ve planlanan, ihtiyaç olan konularda ilk ağzından taleplerini ileterek destek arayışına girdiler.

 

 

 

 

Bir Günde 5 Bakan Ziyareti

 

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR, Milli Savunma Bakanı Yaşar GÜLER ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ ile 5 bakan ziyareti yaparak Gaziantep için yapılan, plandan ve olması gereken projeler konusunda dolu dolu bir gün geçirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?