USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Batman’da kadınlara destek mesajı verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Batman’da kadınlara destek mesajı verdi
02-01-2024 20:09
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına, sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.


Batman’da Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonu’nda “Biz, Büyük Bir Aileyiz” teması ile düzenlenen programa katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2024 yılının başta Filistin olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu."2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı. Asrın felaketini birbirimize kenetlenerek atlattık" diyen Bakan Göktaş, yeni yılda da, yaraları birlikte sarmaya ve kimseyi geride bırakmadan yürümeye devam edeceklerini vurguladı.


Valilik aracılığıyla kadın kooperatiflerinin çalışmalarını yürütebileceği 30 dönümlük bir alan tahsis edilmesi talimatı verdiğini müjdeleyen Bakan Göktaş, “Üreten, ailesine ve ülkesine katma değer katan kadınlarla bir araya gelmekten her zaman için büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Stantları gezerken dayanışmanın, bir ve birlik olmanın nasıl güzel sonuçlar doğurduğuna bir kez daha şahitlik ettim. Bu yüzden kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına, sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Kadın erkek fırsat eşitliğini artırarak, başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla başarı hikayeleri yazacağımızdan hiç şüpheniz olmasın" dedi.


Program, yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda derece alanlara ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?