USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adnan Tatlısu'nun ABB personeline küfredip saldırmasına AK Partili Özcan'dan sert tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş'ın atadığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu küfrettiği ABB çalışanına saldırdı. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan CHP'lilerin skandalına sert tepki gösteri

Adnan Tatlısu'nun ABB personeline küfredip saldırmasına AK Partili Özcan'dan sert tepki
21-08-2023 21:39
Google News

CHP’li Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde mobbing görüntüleri ortaya çıktı. Yavaş’ın atadığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, telefonda konuştuğu ABB personeline önce küfürler etti daha sonra da saldırdı. Tatlısu’ya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan tepki geldi. Hakan Han Özcan, “Dağdan gelip bağdakini kovma emrini ve güvenini Mansur Yavaş'tan mı alıyorsunuz? Büyükşehir'i yiye yiye bitiremediniz. Sürgünler, hak kayıpları, tazminatsız işten çıkarmalar yetmedi sıra personellerinizin hakkını, gururunu gasp etmeye gelmiş. Seçimi kazanamayacaklarını anlayınca içlerindeki kin ve nefret gün yüzüne çıkmaya başladı. Sabredin bu baskı ve zulme 6 ay sonra hep birlikte dur diyeceğiz” dedi.

Daha önce de Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında darp ettiği iddia edilen ve her gün başka bir skandala adı karışan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu şimdi de bir belediye personeline küfürler savurdu. "Sen de, eşin de hemen istifa edin." diye baskı yapan Tatlısu, hızını alamayarak kendisini kayda alan personele saldırdı.

Telefonda konuştuğu bir belediye personeline küfür edip daha sonra da saldıran Tatlısu’ya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan tepki geldi.

ÖNCE KÜFRETTİ ARDINDAN SALDIRDI

31 Mart yerel seçimlerinden sonra haksız yere 5 bin işçinin ekmeği ile oynayan CHP’li ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın atadığı bürokratların çirkin yüzleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Göreve gelir gelmez ABB’de çalışan personele baskı, mobbing, sürgün politikası ve haksız tutanaklarla tazminatsız işten çıkaran Yavaş ve yönetimi her ne kadar yapılanları kabul etmese de Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu yaptıkları ile söylenenleri doğruladı. Daha önce Barınma ihtiyacını gidermek için belediyeye çağrılan vatandaşları 'Yer yok' diyerek bakanlığa göndermeye çalışan, Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında darp ettiği iddia edilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu şimdi de ABB’de çalışan bir personele telefonda küfürler ederek saldırdı. "Sen istifa et, şimdi gelip seni s…. Hanımın da istifa etsin." ifadelerini kullanan Tatlısu, bununla da yetinmedi. Kendisini kayda alan personele saldırdı.

“BÜYÜKŞEHİRİ YİYE YİYE BİTİREMEDİNİZ, SIRA PERSONELİN GASP ETMEYE Mİ GELDİ”

Tatlısu’nun personele uyguladığı mobbing’e tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Dağdan gelip bağdakini kovma emrini ve güvenini Mansur Yavaş'tan mı alıyorsunuz? Büyükşehir'i yiye yiye bitiremediniz. Sıra personellerinizin hakkını, gururunu gasp etmeye gelmiş. İşte ABB'nin siz göreve geldiğiniz zamandan beri süren tavrının, zihniyetinin ve yönetim şeklinin bir örneğidir Adnan Tatlısu. Yıllardır ABB’de çalışan personelin hakkını gasp ettiniz. Maaşlarına göz diktiniz. İnsanları haksız tutanaklarla tazminatsız işinden ettiniz. EYT’den emekli olan çalışanların kıdem tazminatlarını vermediniz. Usta öğreticilerin sizin yüzünüzden perişan, ABB personeli perişan, Ankaralılar perişan. İnsanlara çektirdiğiniz bu zulme inşallah 6 ay sonra Ankaralı hemşerimizle birlikte son vereceğiz. Bu korku saltanatınız son bulacak” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?