USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana'da deprem! Bakan Koca bilançoyu açıkladı...Yaralılar var

Son depremler! AFAD'dan gelen son dakika haberine göre Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08:44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 11 civarında ise 4,4 ve 3,5'lik iki deprem daha yaşandı.

Adana'da deprem!  Bakan Koca bilançoyu açıkladı...Yaralılar var
25-07-2023 13:09
Google News

Adana'da 5,5 büyüklüğünde deprem

GALERİNİN DEVAMI <p>Depremin <a href=ardından korku yaşayan vatandaşlar kendilerini ev ve iş yerlerinden sokağa attı.

"><p>Adana <a href=Valisi Dr. Süleyman Elban, "Şu ana kadar yaralı ya da can kaybı bilgisi yok. Şimdiye kadar yıkılan bina ihbarı gelmedi" dedi.

"><p>Adana <a href=Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan'da birkaç ahırın zarar gördüğü bilgisinin olduğunu söyledi.

"><p>AFAD <a href=Başkanı Sezer, "Adana ilimiz Kozan ilçesinde saat 08.44’te meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz haline geçirilmiştir" açıklamasını yaptı.

"><p>5,5'lik depremin ardından Kozan <a href=merkezli 3 artçı deprem daha kaydedildi. Artçı sarsıntıların ikisinin 2,7 birinin ise 3,2 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

"><p>Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te meydana gelen 5,5'lik depremin ardından NTV yayınına katılan Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, <a href=Çardak fayına dikkat çekti.

Şubat ayında meydana gelen iki büyük depremi hatırlatan Tüysüz, "Burada biriken stresin bir şekilde boşalması gerekiyordu. Bu depremde bunun işareti" dedi.

Depremin şiddetinin orta büyüklükte olduğunu belirten Tüysüz, "Kanaatim bölgede bu şiddetin üstünde bir depremin olmayacağı" dedi ancak bölgedeki hareketliliğin de yaklaşık bir sene boyunca devam edebileceğini söyledi.

">

Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen iki büyük depremin ardından bu kez Adana'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?