USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Adana’da baba ve oğluna yılbaşı gecesi kurşun yağdıran 3 şüpheli tutuklandı

Adana’da baba ve oğluna yılbaşı gecesi kurşun yağdıran 3 şüpheli tutuklandı
05-01-2024 19:09
Google News

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yılbaşı gecesi meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, oğlunun da yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.


Ceyhan ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde 31 Aralık gecesi, evlerinin önünde park halindeki otomobilde Muhammed Öztek, bir süre önce mahkeme kararıyla soyadını değiştiren babası Nihat Öztalum ile sohbet ederken, araca kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Çevredekiler, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan baba ve oğlunu Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Muhammed Öztek, müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Nihat Öztalum’un ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.


Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Muhammed Öztek’in, aralarında alacak meselesi olduğu iddia edilen akrabaları Ö.Ç., Süleyman S., Mithat S. ve Naim S. gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Süleyman S., Mithat S. ve Naim S. tutuklandı, Ö.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?