USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana Büyükşehir Belediyesi filosuna 5 yeni araç daha ekledi

Adana Büyükşehir Belediyesi filosuna 5 yeni araç daha ekledi
06-01-2024 11:39
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi araç filosuna çöp transferinde kullanılan 5 yeni modern semi treyler ile vakumlu süpürge araçlarını ekledi.


Borcu gelirinin 4 katı olarak devraldığı Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, geliri borcun 4 katı haline getiren ve devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilen mali yapıyı oluşturan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halka hizmetin kalitesini, hacmini ve hızını artıracak yeni araçları, satın alma yöntemiyle belediyenin filolarına kazandırmayı sürdürüyor. Bu çerçevede çöp transferinde kullanılan 5 yeni modern semi treyler ile vakumlu süpürge araçları Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hizmete alındı.


Adana Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna yeni araçlar kazandırarak, halka daha hızlı ve etkin hizmet etmek için gücünü artırıyor. 5 yeni çöp semi treyler ve vakumlu çöp süpürge araçları Adana Büyükşehir Belediyesi araç filosunu eklendi.


300’ü aşkın iş makinesini Karalar, “Yeni aldığımız semi treyler hem daha modern, yenilenmiş teknoloji ile donatılmış ve daha az arıza çıkaracak, çöp transferi yapılırken çöp sularını sızmayacak şekilde imal edilmiş araçlar. 2 yeni vakumlu süpürge aracı da alındı ve bunlara yenileri eklenecek. Böylece bir miktar daha kira parasından belediyeyi kurtarmış oluyoruz” dedi.



Adana Büyükşehir Belediyesi filosuna 5 yeni araç daha ekledi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?