USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Açılışı yapılmayan AVM’nin çatısı alev alev yandı

Avcılar’da tek katlı AVM’nin çatısında çıkan yangın içeride bulunan 4 işyerine de sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürüldü.

Açılışı yapılmayan AVM’nin çatısı alev alev yandı
06-08-2023 20:38
Google News

Yangın, saat 16.15 sıralarında Tahtakale Mahallesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi'nde Edinilen bilgiye göre, henüz açılışı yapılmayan tek katlı Meydan Park AVM'nin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın AVM içerisinde bulunan 4 iş yerine sıçradı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.



Bu sırada vatandaşlar da yangın tüpleriyle alevlere müdahale etmeye çalıştı. Ancak yangının büyümesi sonucu vatandaşların da çabası yetersiz kaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 5 kişi ise ambulansta tedavi edildi. Yangından dolayı AVM’nin çatısında ve iş yerlerinde büyük çaplı hasar meydana geldi.

Olayda ölen ya da yaralanın olmazken, yangının çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?