USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ABDULHAMİT GÜL, "SANDIKTAN AK PARTİ ÇIKACAK."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, yapılan araştırmalara göre son iki haftada kararsız seçmen sayısının azaldığını belirterek, "CHP konuştukça, bu vaatleri verdikçe, koalisyon ihtimali söylendikçe kararsız olup ’sandığa gitmeyeyim’ diyenlerin, ’aman istikrar bozulmasın’ diye AK Parti’ye yöneldiklerini görüyoruz. 10 gündür bu belirgin şekilde hissediliyor" dedi.

ABDULHAMİT GÜL, "SANDIKTAN AK PARTİ ÇIKACAK."
08-05-2015 19:51
Google News
Gül, yaptığı açıklamada, yaklaşan seçimlerin tüm ülke için önemli olduğunu vurgulayarak, çıkacak her sonucun ülkeye hayırlı olmasını diledi. 

Kamuoyunda kararsız seçmen sayısının çok yüksek olduğu yönünde algı oluşturulduğunu ifade eden Gül, yapılan araştırmalara göre kararsız seçmen sayısının son iki haftada azaldığının ortaya çıktığını belirtti.

AK Parti’nin, son 10 gündür yapılan tüm anketlerde yükselen bir ivme kaydettiğini dile getiren Gül, şöyle konuştu:

"CHP konuştukça, bu vaatleri verdikçe, koalisyon ihtimali söylendikçe kararsız olup ’sandığa gitmeyeyim’ diyenlerin, ’aman istikrar bozulmasın’ diye AK Parti’ye yöneldiklerini görüyoruz. 10 gündür bu belirgin şekilde hissediliyor. Bunu sadece verilerle değil, sahadaki çalışmalarımızda da gözlemliyoruz. Yani kararsız seçmen azalıyor. Türkiye genelinde böyle bir tablo var karşımızda. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşuyor ve en iddialı sözü nedir, koalisyon. İktidar sözü hiç vaat edilmiyor. Türkiye’deki herkes de koalisyon hükümetlerinin ülkeyi nereye getirdiğini biliyor. Zaten söylediklerine kimsenin inandığı da yok."

Gaziantep’te, ’Kalealtında söyler, Şehreküstü de inanır’ şeklinde bir deyiş olduğunu aktaran Gül, "Kılıçdaroğlu da öyle Kalealtında söylüyor, Şehreküstü de kendi inanıyor. Kılıçdaroğlu’nun ciddiye alınacak hiçbir vizyonu yok. Millet de bunun farkında. İnsanlarımızın istikrardan yana toplanıp birleştiğini görüyoruz" diye konuştu,

- "AK Parti’ye karşı kirli ittifakı millet onaylamıyor"

Gül, gerek CHP gerekse diğer partilerin, Türkiye’de "AK Parti gitsin de ne olursa olsun" modunda ittifaklar yaptığını savundu.

Bu kapsamda da hiçbir zaman bir araya gelemeyecek kişilerin bir araya gelmeye başladığına tanık olduklarını belirten Gül, "Normal şartlarda bir araya gelemeyecek ’Paralel Yapı’ ile terör örgütü bir araya geldi" dedi.

Bu durumun millette tedirginlik oluşturduğuna işaret eden Gül, şöyle konuştu:

"AK Parti’ye karşı kirli ittifakı, millet onaylamıyor. Türkiye’nin çoğu bölgesinde ’AK Parti giderse bunlar ülkeyi yönetemez, zaten bunların memleket derdi de yok’ diye AK Parti’de toparlanmaya başlıyorlar çünkü insanımız, koalisyonun ülkeye zor günler getireceğini biliyor. O yüzden bu seçimlerde sandığa çok sayıda insanın gideceğini düşünüyorum."

Gaziantep’teki seçim çalışmaları sırasında hemen her kesimden insanlarla buluştuğunu dile getiren Gül, buluşmalar sırasında da ilginç diyaloglara tanık olduğunu kaydetti.

Gezileri sırasında bir araya geldiği CHP’li bir iş adamının, "Koalisyon olacağını bilsem ben bile size oy veririm" dediğini anlatan Gül, "Bugün CHP’lisi, MHP’lisi, olayın parti meselesinden çok bu seçimin memleket meselesi olduğunu görüyor. O yüzden sandıktan mevcut milletvekili sayımızın da üzerindeki bir sayıyla AK Parti’nin çıkacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Abdulhamit Gül, "Seçimlerden sonra koalisyon olur mu?" şeklindeki soruya, "Seçim sabahı, koalisyon zılgıtları çekenlerin, davul zurnayla beklentiye girenlerin, 8 Haziran’da büyük bir hüsrana uğrayacaklarını ve kaçıp gideceklerini tahmin ediyorum. Yine kazanan millet olacak. Türkiye’nin karşısında duran herkes kaybedecek" cevabını verdi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?