USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

5 kişinin ölümüne sebep olan makas canavarı tutuklandı!

İzmir'de makas atarak ilerleyen otomobil sürücüsü 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Cinayet gibi kazaya neden olan ve kaçmaya çalışan sürücü Y.K. tutuklandı.

5 kişinin ölümüne sebep olan makas canavarı tutuklandı!
02-07-2023 08:39
Google News

İzmir’in Menderes ilçesinde, makas atan hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobil, karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54), çocukları Ali Alperen Özer (18) ve Özcan Özer’in ablası Şengül Acar (69) ile minibüsteki Mustafa Kemal Karaca öldü. Kazada 4’ü ağır 20 kişi de yaralandı. Otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. ise olay yerinden uzaklaştıktan sonra yakalandı.

YARALILARI İTFAİYE ÇIKARTTI
Kaza, önceki gün saat 19.30 sıralarında, Kısık Mahallesi İzmir- Aydın kara yolunda meydana geldi. Gaziemir yönünden Ayrancılar yönüne giden Özcan Özer yönetimindeki, içerisinde 11 kişinin bulunduğu otomobile, Y.K. yönetimindeki hafif ticari araç makas atarken yandan çarptı.

Özcan Özer’in kontrolünü yitirdiği otomobil, refüjü aşarak, karşı yönden gelen İsmail A.’nın kullandığı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazanın etkisiyle hurdaya dönen araçların içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

ARAÇ KAMERASI KAYDETTİ
Özcan Özer, Sibel Özer, Şengül Acar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Mustafa Kemal Karaca ve Ali Alperen Özer ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?