USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

2022 KPSS Lisans soruları çalındı iddiası! Sınav iptal mi oldu ?

Geçtiğimiz hafta yapılan kpss lisans soruları, yediikllim youtube kanalında yayınlandığı iddia edildi. KPSS soruları çalındı mı, sızdırıldı mı ve sınav iptal mi olacak?

2022 KPSS Lisans soruları çalındı iddiası! Sınav iptal mi oldu ?
02-08-2022 16:24
02-08-2022 16:32
GAZİANTEP
Google News

Sosyal medyada gündeme düşen KPSS Lisans soruları çalındı iddiası şok etkisi yarattı. İddialara göre KPSS Lisans soruları sınavdan önce Yediiklim youtube kanalında yayınlandığına dair görseller paylaşıldı. Peki sınav iptal mi edilecek. İşte ayrıntılar…

Sınav soruları sızdırıldı iddiası 


Youtube kanallarında öğrencilere ücretsiz bir şekilde soru ve konu anlatımı yapan yediiklim yayınları çözülen sorularda KPSS Lisans’da çıkan bazı sorulara yer verdiği sosyal medya üzerinden büyük tepki yer aldı. Sınava giren adaylar sosyla medya üzerinden sınav iptal edilsin diye tepkiler vermeye başladılar. İşte o sorular

KPSS Lisans sınavı iptal edilecek mi?

 Yediiklim yayınları tarafından da bir açıklama yapılmadı. 

ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"2022 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür Sınavı ile Eğitim Bilimleri Sınavı 31 Temmuz 2022 Pazar günü sabah ve öğleden sonra oturumlarında güvenli bir biçimde gerçekleştirilmiştir.

Bazı sınav sorularının bir yayınevinin deneme sınavı sorularıyla aynı olduğuna ilişkin sosyal medya platformlarında ortaya atılan iddiaların incelemelerimiz neticesinde asılsız olduğu anlaşılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?