USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

2 sene önce boşanan Buket Aydın, evliliğe yeşil ışık yaktı

2020 yılında Erce Baykal ile tek celsede boşanan ünlü sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken özel hayatıyla ilgili de açıklama yaptı. Evliliğe yeşil ışık yakan sunucu, 'Doğru kişiyle olunca evlilik güzel bir şey' dedi.

2 sene önce boşanan Buket Aydın, evliliğe yeşil ışık yaktı
02-04-2022 14:19
Google News

Kanal D ekranlarında uzun bir süre haber sunuculuğu yapan Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Paylaştığı pozlarla tüm dikkatleri üzerine çeken sunucu, bu sefer de takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

"EVLİLİK DOĞRU KİŞİ OLUNCA GÜZEL BİR ŞEY"

2020 yılında Erce Baykal ile 7 yıllık evliliğini bitiren Aydın, bir takipçisinin "Evlilik düşünüyor musunuz yine?" sorusuna "Niye düşünmeyeyim. Doğru kişi ile olursa evlilik güzel bir şey" yanıtını verdi. Son olarak Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'ın şimdilerde hayatında kimse yok.

2 sene önce boşanan Buket Aydın, evliliğe yeşil ışık yaktı2 sene önce boşanan Buket Aydın, evliliğe yeşil ışık yaktı2 sene önce boşanan Buket Aydın, evliliğe yeşil ışık yaktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?