USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 aylık bebeğini önce kesti sonra yaktı

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani babayı konuşurken bir korkunç haber de Yozgat'tan geldi. Çandır ilçesinde bir annenin, bir aylık oğlunu sobaya atarak yaktığı iddia edildi. Jandarma ekipleri iki çocuk annesi kadını gözaltına alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı evdeki araştırmalarını sürdürüyor.

1 aylık bebeğini önce kesti sonra yaktı
01-12-2021 17:44
01-12-2021 17:47
GAZİANTEP
Google News

Yozgat'ın Çandır ilçesinde bir aylık bebeğini sobada yaktığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. İddiaya göre, Büyükkışla köyünde yaşayan iki çocuk annesi F.B. (25), komşularına bir aylık oğlunu sobaya atarak yaktığını söyledi.


JANDARMA EKİPLERİ ANNEYİ GÖZALTINA ALDI


İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri F.B'yi gözaltına aldı. Bebeğin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

ÖNCE BIÇAKLAMIŞ, SONRA YAKMIŞ


Bebeğin cesedinin önce bıçakla kesildiği, ardından yakıldığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının evde araştırmaları sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA


Yozgat Valiliği'nce Fatma Büyük'ün bebeğini sobada yakarak öldürmesiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, "İlçe Jandarma Komutanlığımız derhal olay yerine intikal etmiş, F.B. isimli kadın gözaltına alınmış, konuyla ilgili ivedilikle adli soruşturma başlatılmıştır. Şahsın diğer çocuğu ise 6284 sayılı kanun çerçevesinde idari koruma kararı alınarak Yozgat Çocuk Destek Merkezi'ne gönderilmiştir. Bu elim olay, valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir" denildi.

TÜRKİYE GÜNLERDİR 2 AYLIK BEBEĞİNİ DÖVEN CANİYİ KONUŞUYOR


Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp eden cani babanın görüntüleri Türkiye'de infial yarattı. Videonun sosyal medyaya düşmesi sonrasında gözaltına alınan cani baba kısa sürede gözaltına alınıp tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Erol
Erol 2 yıl önce
Şu bebeklerden ve çocuklardan çekin elinizi artık gücünüz ancak onlara yetiyor siz insan olamazsınız Allahın gazabı üzerinize olsun
Dağdeviren Fidan
Dağdeviren Fidan 2 yıl önce
Sıra bebeklere geldi
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?