Eğitim

Yozgat’ta okul inşaatları hızla devam ediyor

Yozgat’ta okul inşaatları hızla devam ediyor
16-01-2024 14:09

Yozgat’ta Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen okul inşaatı çalışmaları çerçevesinde 8 okul tamamlanarak eğitim-öğretime açıldı. İl genelinde 20 okulda çalışmalar sürerken 2 okulun da ihale süreci devam ediyor.


Yozgat’a eğitim konusunda her türlü desteğin verildiğini belirten Vali Mehmet Ali Özkan, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli şartlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını söyledi. Yozgat eğitimine en büyük yatırımın okul binalarının yenilenmesiyle yapıldığını da hatırlatan Vali Özkan, kentte yenilenmedik okul kalmadığını ve kapasitelerinin artırıldığını belirtti.


Milli Eğitim Bakanlığınca Yozgat genelinde 30 okul inşaatına başlanıldığını da hatırlatan Vali Özkan, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 8 okulda inşaat çalışmalarının tamamlanarak eğitime açıldığını söyledi. 20 okulda inşaat çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Vali Özkan, 2 okulda ise ihale sürecinin devam ettiğini bildirdi.


Yozgat’ın eğitimde tercih edilen illerden birisi haline gelmesi için çalıştıklarını da vurgulayan Vali Özkan, “Bu güzide eğitim yuvalarımızın ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.



Yozgat’ta okul inşaatları hızla devam ediyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR