Gündem

YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’de

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) inceleme ve toplantılara katıldı.

YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’de
04-03-2024 16:08
04-03-2024 16:11
GAZİANTEP

GAÜN Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantıda, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin, GAÜN üst yönetimi ve Gaziantep’teki kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, GAÜN’de yeni kurulacak programlar ve atılacak adımlar konuşuldu.

YÖK Başkanvekilinden GAÜN’e övgü
YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş toplantıda Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’dan üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Gaziantep kurum temsilcileriyle kentte yükseköğrenim alanında yapılacaklar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Prof. Dr. Haldun Göktaş yaptığı konuşmada GAÜN’den övgüyle bahsederek, burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Göktaş, “Gaziantep Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gaziantep Üniversitesi, 1970’lerin başından beri faaliyet gösteren, hem bölge için hem Türkiye için değerli bir üniversite. Gerek piyasada gerekse Gaziantep Üniversitesi mezunlarıyla çalışan birisi olarak Üniversitenin kalitesine şahit oldum” dedi.

Rektörden müjde
GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı YÖK’ten gelen heyete teşekkür etti. Kısa süre içerisinde önemli işler başardıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Özaydın, yakın zamanda kente ve üniversiteye katkı sağlayacak bir projeye daha imza atacaklarının müjdesini verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR