Gündem

Üreten Yöre, Üreten Türkiye Buluşmaları

Deprem bölgesindeki yerel üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturarak üretimi geliştirme ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan “Güvenilir Ürün Platformu“ Üreten Yöre, Üreten Türkiye” temalı buluşmalarını sürdürüyor.

Üreten Yöre, Üreten Türkiye Buluşmaları
26-01-2024 13:51
26-01-2024 13:55
GAZİANTEP

Deprem bölgesinde Kahramanmaraş’ın ardından Adıyaman’da toplantı gerçekleştiren Güvenilir Ürün Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak, Gaziantep’te SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret etti.
Toprak, deprem bölgesi illerinin dayanışma ile ayağa kalkacağına olan inançla düzenledikleri toplantılarla bölgede farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
Güvenilir Ürün Platformu’nun çok sayıda sivil toplum liderinin desteklediği platform olduğunu belirten Toprak, “Biz sıkıntılı süreçte dayanışmayı çok iyi başarıyoruz. Burada bir üretim var ve bu üretimin satışa dönüşmesi mümkün. Dayanışma, üretim, üretimin satışa dönüşmesi gerek. Başka türlü ayağa kalkmamız mümkün değil” dedi.
Toprak, “Onun için daha sıkı dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Bu etkinliğe destek veren bütün kurum ve kuruluşların yöneticilerine teşekkür ediyorum. Buradaki üreten insanlara moral veriyorlar. Böylece onların üretmelerini teşvik ediyorlar. Deprem bölgesini unutmadık ve sizlerin de desteği ile unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.
TGRT Haber Ekonomi Müdürü ve Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni de olan Toprak, Türkiye’nin önde gelen zincir market ve mağaza üst düzey yöneticilerinin katılımı ile düzenledikleri toplantıları bölge illerinin tamamında yapmayı öngördüklerini, Gaziantep’te düzenlenecek toplantının daha geniş kapsamlı olmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da Celal Toprak liderliğinde gerçekleştirilen toplantıların depremden etkilenen yöre için farkındalık sağlayacağına vurgu yaptı.
Depremin olduğu andan itibaren, “ne yapabiliriz” düşüncesi ile hareket ettiklerini ve Vali başkanlığında düzenlenen toplantılara katılarak, bildirilen ihtiyaçların karşılanması için anında gerekenin yapıldığını anlatan Konukoğlu, “Sizin de belirttiğiniz gibi milletçe her sıkıntılı dönemde dayanışmayı gerçekten iyi biliyoruz. SANKO ve Konukoğlu ailesi olarak önce ülkemiz, önce milletimiz anlayışına sahibiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR