Gündem

Tatilde, moral deposu etkinler devam ediyor

Şehitkamil Belediyesi, yarıyıl tatilinde spor merkezlerinde çocukların uzun süre unutamayacağı şenlikler düzenliyor. Büyük ilgi gören etkinlikleri, ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, miniklere özel ilgi göstererek yakından ilgileniyor.

Tatilde, moral deposu etkinler devam ediyor
26-01-2024 13:45
26-01-2024 13:49
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların kahkahaları, renkli yüzleri ile dolu dolu geçen ‘Yarıyıl Tatili Çocuk Şenlikleri’ birbirinden renkli aktivitelerle hız kesmeden devam ediyor. Çocukların moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik düzenlenen etkinliklerde gerçekleştirilen anne-çocuk ve baba-çocuk aktiviteleri ise birbirinden renkli anlara sahne oluyor. 4-10 yaş aralığında 3 binin üzerinde çocuğun katılacağı etkinlikler, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü son bulacak.


“Öğrenmeyi eğlenceli hale getiren bir ortam sunduk”


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tatil döneminde düzenlenen etkinliklerde çocuklara, öğrenmeyi eğlenceli hale getiren bir ortam sunduklarını belirterek, “Çocukların tatillerini eğlenceli ve öğretici bir şe kilde geçirmelerini sağlamak adına ‘Önce Öğren Sonra Eğlen’ Projesi kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerde onları mutlu görmek bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Çocukların gelişimine olumlu katkılarda bulunan bu tür faaliyetlere velilerimiz de sağ olsunlar büyük destek veriyorlar. Geleneksel çocuk oyunları, akıl ve zeka oyunları, yetenek parkurları ve birçok ödüllü yarışmanın yapıldığı programlarda görevli eğitmenlerimiz güçlü enerjileriyle çocuklarımızın güzel hatıralar biriktirmelerine imkan sağlıyorlar. Hediye ve armağanlarımızla tesisin kapısından mutlu bir şekilde ayrılan çocuklarımızın sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere olan ilgileri de artıyor. Bu noktada çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize keyifli bir tatil dönemi diliyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR