Gündem

Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek

Isparta'nın Sütçüler ilçesi sınırlarında toprak düzlük 15 kilometrelik yolun asfaltlanması sonra Sütçüler ile Antalya arasındaki ara 2 saat 30 dakikadan kısaca 1 saat 20 dakikaya inecek. Zorlu şartlardaki arazide mefruşat şümul işlemleri sürüyor.

Sütçüler-Antalya arası 1 saat 20 dakikaya inecek
22-09-2021 11:03

Isparta Valiliği İl hususi İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Sütçüler ilçesinde 3 kadrosuyla çalışıyor. Vali Ömer Seymenoğlu yanı sıra Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri, İl hususi İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve civar halkı ile baş başa Sütçüler-Antalya(Gebiz) alternatifini inceledi, yetkililerden bilgelik aldı.

Isparta sınırları bünyesinde artan 15 km'lik kısmın yüzeysel asfalt kaplanmasıyla baş başa Sütçüler ile Antalya (Gebiz) arasındaki açıklık tahminî adına 1 saat 20 dakikaya inecek. Zorlu toprak şartlarında gerçekleşen çalışmalarda mefruşat şümul işlemleri bitmeme ediyor.

Bölgede canlı yurttaşlar ise yolun açılmasını iri ortak heyecanla beklediklerini belirterek, yolun açılmasıyla baş başa Antalya'ya bulunan mesafenin nısıf yarıya kısalacağını tabir ettiler.

Bu sene içre iklim koşulları elverdiği takdirde yüzeysel şümul asfalt işlemi tamamlanarak yolun trafiğe açılacağı belirtildi.

Ali Serkan Aygün
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR