Gündem

Son dakika: Yozgat'ta otobüs faciası: 11 ölü, 20 yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Son dakika: Yozgat'ta otobüs faciası: 11 ölü, 20 yaralı
21-08-2023 03:09

SON DAKİKA HABER: Sivas'tan İstanbul'a seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsü, Mükremin Kavşağı yakınında kontrolden çıkarak şarampole düştü. Büyük bir can pazarının yaşandığı kazada otobüs içinde mürettebat dahil 31 kişinin olduğu öğrenildi.

Son dakika: Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 11 ölü, 16 yaralı

11 KİŞİ ÖLDÜ, 20 YARALI

İhbar üzerine olay yerine, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre, 11 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

YOZGAT VALİSİ ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kaza yerinde yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Maalesef elim bir kazayla karşı karşıyayız. İlk verilen bilgilere göre Sivas'tan İstanbul'a gitmekte olan bir firmaya ait otobüsümüz geldiği ters istikametten yolun karşı şeridine geçerek şarampole yuvarlanmış. Maalesef hayatını kaybeden, yaralanan arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımız olayın ilk anından itibaren burada bizimle beraber. Emniyetimiz, jandarmamız, AFAD'ımız, Kaymakamımız tüm birimlerimizle burada. Hayatını kaybeden ve ölen vatandaşlarımızı olay yerinden çıkarmış durumdayız. Yaralılarımızı, Yozgat ve Sorgun'daki hastanelerimize sevk etmiş vaziyetteyiz. Yine dikkatsizlikten kaynaklanan kaza olduğunu düşünüyoruz. Peşi sıra yapılan incelemelerde durum netleşecektir."

Son dakika: Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 11 ölü, 16 yaralı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR