Gündem

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde çok önemli açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar
05-05-2023 19:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde çok önemli açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

"SECCADEYE AYAKKABILARIYLA BASANLAR DEĞİL KIBLESİ KABE OLANLAR SEVİNECEK"

"2002'den beri aramıza kimseyi sokmadık. Saflarımızı sık, sağlam ve güçlü tuttuk. Büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde sırt sırta verdik. İnşallah şimdi de Türkiye Yüzyılını beraber inşa edeceğiz. Kimsenin bizi bölmesine, ayırmasına, aramıza nifak tohumları ekmesine müsaade etmeyeceğiz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta sandık tan bir kere daha zaferle çıkacağız. Bu öyle bir zafer olacak ki Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Bu Kandil'deki terör baronlarının uzantısı olan malum bu HDP'yi Erzurum'dan siliyor muyuz? Türkiye'ye kefen çekenler dışında kimse kaybetmeyecek. Van'dan geliyorum. Van'da da maşallah muhteşem bir katılım vardı. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Erzurum kazanacak. 14 Mayıs'ta 81 vilayetiyle tüm Türkiye kazanacak. Genciyle, yaşlısıyla, kadını, erkeğiyle Allah'ın izniyle 85 milyonun tamamı kazanacak. Türkler kadar Kürtler de kazanacak. Sünniler kadar, Aleviler de kazanacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı kadar, CHP ve diğer yandaşlarına gönül vermiş vatandaşlarımız da kazanacak. Gece yarısı bizim için ellerini semaya açan milyonlar sevinecek. SAdece Türkiye'de değil ha. Yurt dışında da gözleri yaşlı gönüller de sevinecek. Seccadeye ayakkabılarıyla basanlar değil kıblesi Kabe olanlar sevinecek."

"RABBİM BİZİ BEZM-İ ELEST'TE BİRBİRİMİZİ KARDEŞ KILDIĞI İÇİN SEVİYORUZ"

"Erzurum kimine göre Irak'tır. Kimine göre soğuktur. Kimine göre yolları sapadır. Erzurum kimileri için ancak seçimden seçime hazırlanan bir yerdir. Bizim için candır. Biz dadaşların halini hatrını yalnızca seçimden seçime soranlardan değiliz. Birileri Pensilvanya'dan Londra'sına gezerken biz Dadaşlarımızla olduk. Erzurumlu gençlerimizle hasbihal ettik. Sadece Cumhurbaşkanlığımız döneminde çeşitli vesilelerle 10 kez Erzurum'a geldim. Sizler kucaklaştık, sevincinizi paylaştık. Çünkü biz bu şehrin insanlarını Allah için çok seviyoruz. Rabbim bizi Bezm-i Elest'te birbirimizi kardeş kıldığı için seviyoruz."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et