Siyaset

Son dakika: AK Parti'den Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş ile ilgili açıklama!

Son dakika haberi... AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının sona ermesinin ardından AK Parti SözcüsüÖmer Çelik açıklamalarda bulundu.

Son dakika: AK Parti'den Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş ile ilgili açıklama!
02-01-2023 18:51

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. AK Partili Çelik, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, "Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da yapılması yönünde. 18 Haziran'da çıkabilecek sorunlar, vatandaşlarımızın seyahatte olabilmesi nedeniyle bir değerlendirme yapılıyor. Değerlendirmeler sürüyor, kurullarımızda verilmiş bir karar yok. Bu tabii erken seçim anlamına gelecek bir değerlendirme değil. Tarihin az geriye çekilmesi için değerlendirme yapılıyor" ifadelerini kullandı.

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANI SİNAN ATEŞ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili de konuşan Ömer Çelik, "Ailesine baş sağlığı diliyoruz. Burada bu menfur olay gerçekleştikten sonra yapılan yorumların bir çoğunu gördük. Bunlara itibar edilmemesi gerekir. Sonuç olarak emniyet güçleri, bu konunun bütün boyutlarını açığa çıkartacaktır. Emniyet teşkilatı işinin başındadır. Adliye işinin başında, olay tüm boyutlarıyla aydınlatılacaktır." dedi.