Gündem

Şahinbey’de 7 ayrı hırsızlık olayına karışan 7 kişi yakalandı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde, malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yürütülen operasyonda, 7 ayrı olaya karıştığı belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey’de 7 ayrı hırsızlık olayına karışan 7 kişi yakalandı
16-08-2023 09:21
16-08-2023 09:26
GAZİANTEP

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 15 Ağustos 2023 tarihinde düzenledikleri operasyonda, 3 açıktan hırsızlık, 2 yağma, 1 işyerinden hırsızlık ve 1 motosiklet hırsızlığı olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 7 kişiyi yakaladı.

Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, çalıntı olduğu anlaşılan bir motosiklet, bir dizüstü bilgisayar, bir cep telefonu, bir tablet, bir televizyon, bir kamera, bir oyun konsolu, bir altın bilezik, bir altın yüzük, bir altın küpe ve bin 500 TL para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 2’sine adli kontrol kararı verildi. Diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, malvarlığına karşı işlenen suçlarla mücadeleye aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR