Siyaset

MHP HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ

MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ekonomide yeni bir başarı hikayesinin üretim ve ihracata dayalı, sanayide inovasyona dayalı bir modelle gerçekleştirilebileceğini belirtti.

MHP HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ
11-05-2015 22:04
MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK üyesi Celal Taşdoğan ile genel seçimde Gaziantep milletvekili adayları Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan, Servet Demir, Fevzi Koçoğlu,  Sermet Atay, Onur Önsel ve Mezine Sırakaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekili adayı Prof. Dr. Özdağ, Gaziantep’in bugüne kadar devletin önemli bir yatırımı olmamasına rağmen, sanayisinin ve işadamlarının üstün meziyetleri, büyük cesareti, risk alma yeteneği sayesinde bugün önemli bir sanayi şehri konumuna ulaştığını  söyledi.

‘’MHP, ekonomide yeni bir başarı hikayesinin yeni bir ekonomik yaklaşımla gerçekleştirilmesi gerektiğini savunuyor’’ diyen Prof. Dr. Özdağ, üretime ve ihracata dayalı, sanayide inovasyona dayalı yeni bir modeli savunduklarını kaydetti.

Prof. Dr. Özdağ, ‘’Seçimlere yaklaşırken MHP, çok boyutlu olarak etkin bir propaganda çalışması gerçekleştiriyor. Toplumun her kesiminin taleplerini dinliyoruz. Biz yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Hem Gaziantep hem Türkiye için hizmet yarışı olsun’’ diye konuştu.

MYK Üyesi Celal Taşdoğan da partisinin ekonomi beyannamesi hakkında bilgi verdi.

‘’Hedefimiz Gaziantep’i ve Türkiye’yi daha ileriye götürmek’’ diyen Taşdoğan, orta gelir tuzağından kurtulmak ve kişi başına 25 bin dolar gelir hedefini yakalayabilmek için fikri mülkiyet haklarını güvence altına alan, inovasyon ve yüksek katma değerli üretimi esas alan ekonomik modele geçmek gerektiğini belirtti.

MHP heyetini, Gaziantep sanayisi adına ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da genel seçimin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, ‘’Sizlerin önümüzdeki dönem içerisinde ne yapmak istediğinizi ilk ağızdan duymanın faydalı olduğuna inanıyoruz. Bundan dolayı ziyaretten çok memnun kaldık’’ dedi.

Dış ticaret fazlası veren Gaziantep’in geçen yıl 6,7 milyar dolar ihracat yaptığını hatırlatan Konukoğlu, toplam 5 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunduğunu, bu yıl Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi’ni de ilave ettiklerini, ayrıca şehrin birçok değişik bölgesinde üretim gerçekleştirildiğini anlattı.

Konukoğlu, sadece Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan sayısının 135 bini bulduğuna dikkati çekti.

Bütün siyasetçilerden beklentisini açıklayan Konukoğlu, ‘’Sizlerden ricam, siyaseti sanayinin üzerinden yapmayın. Siz yapacaklarınızı anlatın. İkincisi ise seçim sürecinde görüntü ve gürültü kirliliği yaratılmamasıdır’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR