Gündem

Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı arasındaki zam kavgası kanlı bitti

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan zam tartışması kanlı bitti. Ev sahibinin oğlu kiracısını marangoz dükkanında silahla vurdu. Silahlı saldırı anı ise anbean kameraya yansıdı.

Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı arasındaki zam kavgası kanlı bitti
05-07-2023 22:38

Olay, saat 15.00 sıralarında Küçükçekmece ilçesi Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kiracı İbrahim Özkan ile ev sahibi arasında kira fiyatını artırma nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmadan bir süre sonra ev sahibinin oğlu, yanındaki bir şahıs ile Özkan'ın marangoz dükkanının önüne geldi. İkili arasında kısa süreli tartışma yaşanırken ev sahibinin oğlu eline aldığı tabanca ile Özkan'a ateş etti. Omuz boşluğundan yaralanan İbrahim Özkan çevredeki vatandaşlar tarafından dükkana götürüldü. Şüpheli şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı. Saldırganı sokağa getiren kişi ise aracıyla kayıplara karıştı.

İhbar üzerine polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı İbrahim Özkan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta çalışma yaparken polis ekiplerinin şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan yaşanan saldırı anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR