Gündem

İşitme Engelli Çiftin Nikâhını Başkan Tahmazoğlu Kıydı

Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli çift Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıydığı nikâhla mutluluğa evet dediler.

İşitme Engelli Çiftin Nikâhını Başkan Tahmazoğlu Kıydı
21-07-2023 15:51
21-07-2023 15:56
GAZİANTEP

Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli Serdar Sevenler ile Emine Bozkurt çifti nikâh akdini yerine getirmek için Şahinbey Belediyesi Nikâh Müdürlüğüne başvuruda bulundu. Genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. İşitme engelli Serdar Sevenler ile Emine Bozkurt, Başkan Tahmazoğlu’nun “Birbirinizle evlenmek istiyor musunuz” sorusuna üzerinde EVET yazılı kâğıtları kaldırarak cevapladılar.

ÇİFTLERİMİZE MUTLULUKLAR DİLİYORUM

Çiftlere mutluluklar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Serdar Sevenler ile Emine Bozkurt çiftimizin nikahını kıydık. Çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediyeyiz. Gençlerimizi evlenmeye teşvik ediyoruz. Şu ana kadar çok sayıda engelli çiftin nikâhını kıydık. Engelli olmak evlenmeye engel değil. Onlarla gerek gözle gerek işaret diliyle gerekse de kalp yoluyla anlaşıyoruz. Çiftimizin mutluluklarını da gözlerinden okuyoruz. Allah mutlu, bahtiyar ve mesut etsin." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR