Gündem

HÜDA PAR yalan algıları yıktı geçti! Piyano ile kendi bestesini çaldı

HÜDA PAR, bütün yalan algıları yıkıp geçmeye devam ediyor. HÜDA PAR'lı Batman milletvekili Serkan Ramanlı'nın gençlerle bir araya geldi. Ramanlı, yoğun talep üzerine kendi bestesini çalmak üzere piyanonun başına geçti.

HÜDA PAR yalan algıları yıktı geçti! Piyano ile kendi bestesini çaldı
27-05-2023 18:38

7'li koalisyona katılmayıp Cumhur İttifakı'nda yer alan HÜDA PAR, algı operasyonlarının hedefi oldu. Ancak yapılan her karalama kampanyasını ve iftiraları yerle bir eden HÜDA PAR'ın hiç de öyle olmadığı gün geçtikçe daha da ortaya çıktı.

GENÇLER İSTEDİ, KENDİ BESTESİNİ ÇALDI

Gençlerin yoğun isteği üzerine piyano başına geçen HÜDA PAR Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kendi yaptığı bestesini çaldı. Piyano yeteneğiyle beğeni toplayan Ramanlı, kara propaganda yapan muhaliflerin algısını bir kez daha yıktı.

Onlar "terörist" diye yaftaladıkça..
*
HÜDA PAR, seküler yobazları ters köşe yapıyor.
*
"Kızları okutmaz" diyorlar, eşleri, kızları doktor çıkıyor.
İl başkanları Çince biliyor.
*
Parti sözcüsü piyano çalıyor.
*
Bravo vallahi.. https://t.co/ROKOSlGceE

— Zekeriya Say (@Zekeriya_Say) May 27, 2023

"KADINLARI OKUTMUYORLAR" İFTİRASI ATTILAR, EŞİ VE KIZLARI DOKTOR ÇIKTI!

'Kadın düşmanı' iftirasıyla karalanan HÜDA PAR, bu yalan algıları da yıktı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, partisini kadın hakları üzerinden karalamaya çalışan 6’lı masaya anlamlı bir cevap verdi.

İLKHA'da yer alan habere göre, CHP yönetimi ve Millet İttifakına tepki gösteren Yılmaz, "HÜDA PAR'lıların eşlerini çalıştırmadıkları ve çocuklarını okutmadıkları şeklindeki cümleler yalan ve iftiradır." dedi.