Gündem

Gönül Dağı ve Al Sancak oyuncularından alkış alan hareket

TRT'de ilgiyle izlenen Gönül Dağı ve Al Sancak dizisinin oyuncuları, TRT öncülüğünde Kahramanmaraş'ta yaraları sarmak için depremzede ailelerle buluştu.

Gönül Dağı ve Al Sancak oyuncularından alkış alan hareket
28-02-2023 00:18

Türkiye, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsıldı. Türkiye devlet ve millet el ele vererek yaraları sarmaya devam ederken, TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı ve Al Sancak dizisinin oyuncuları depremzede ailelelere moral verdi.

TRT'NİN MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ SÜRÜYOR





ZAHİD SOBACI: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı '' Biz büyük bir aileyiz; birbirine gönülden bağlı, dermanı içinde saklı büyük bir aile…Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerimizin yapımcı ve oyuncularıyla Kahramanmaraş’ta ailelerimizle bir araya geldik. Devletimizin tüm birimleri ve milyonlar  TekYürek yaralarımızı hep beraber sarıyoruz. Biz TRT ailesi olarak on bir ilimizde ve diğer illerdeki hastane ve KYK yurtlarında kardeşlerimizle bir araya gelmeye, maddi manevi elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Biz büyük bir aileyiz; birbirine gönülden bağlı, dermanı içinde saklı büyük bir aile…

Gönül Dağı ve Al Sancak dizilerimizin yapımcı ve oyuncularıyla Kahramanmaraş’ta ailelerimizle bir araya geldik.#TekYürek pic.twitter.com/JVHYmBhiFt

— Zahid SOBACI (@zahidsobaci) February 27, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR