Gündem

GİBTÜ-Elit Solar Enerji işbirliği

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Elit Solar Enerji İle Elektromekanik Kumanda Laboratuvarını açtı.

GİBTÜ-Elit Solar Enerji işbirliği
23-02-2024 15:56
23-02-2024 15:58
GAZİANTEP

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, sektörde öncü bir firma olan Elit Solar Enerji'nin destekleriyle Elektromekanik Kumanda Laboratuvarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine, Rektör Prof. Dr. Şehmus Demir, rektör yardımcıları, Firma Sahibi Tayfun Ulutaş, öğrenciler ve akademisyenler katıldı.
Rektör Prof. Dr. Şehmus Demir, açılış konuşmasında, "Bu değerli laboratuvar, öğrencilerimize elektromekanik alanlarda eşsiz bir öğrenme deneyimi sunacak. Elit Solar Enerji'ye bu iş birliği için teşekkür ederiz" dedi.
Ardından söz alan firma sahibi Tayfun Ulutaş ise, "Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, genç yetenekleri sektörümüzde yetiştirmek adına önemli bir adım. Bu laboratuvarın öğrencilere katkı sağlamasını umut ediyoruz" şeklinde konuştu.
Elektromekanik Kumanda Laboratuvarı, öğrencilere çağdaş teknolojilerle tanışma ve sektörel deneyim kazanma imkânı sunacak. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, bu iş birliği ile öğrencilerine sektörde lider firmalarla bir araya gelme ve gerçek dünya tecrübelerini edinme şansı tanımayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR