Özel Haber

Gaziantep’te camide yaşananlar pes dedirtiyor!

Gaziantep’te İpekyolu üzerindeki Lalezar Camisi’nin içerisinde ve çevresinde uyuşturucu satıcılığı ve fuhuş yapıldığı iddia edildi.

Gaziantep’te camide yaşananlar pes dedirtiyor!
13-09-2018 15:42
 MEGA ÖZEL HABER  Gaziantep’in Şehitkamil İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde İpekyolu üzerindeki Lalezar Camisi’nde uyuşturucu satışı yapıldığı ve ayrıca aynı adreste fuhuş yapıldığı iddia edildi. Uyuşturucu satıcısı şahısların özellikle gece saatlerinde cami önünde pazarlık yaptıkları ve sonrasında caminin içinde, alt katta uyuşturucu kullandıkları ifade edildi.

’FUHUŞ YAPILIYOR’ İDDİASI

Uyuşturucunun yanı sıra yine aynı caminin yanındaki parkın içinde fuhuş pazarlığı yapıldığı, 14 -15 yaşlarındaki kız çocukları ile caminin alt katında fuhuş yapıldığı ileri sürüldü. Bu olayların caminin etrafında ve içerisinde yaklaşık iki yıldır yaşandığı belirtildi.

’"

Bu vahim olayları görüp takibinde olan Feyzullah Çıbık isimli vatandaş, durumu Şehitkamil Müftülüğüne ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdi. Fakat Feyzullah Çıbık, 2 yıldır uğraş vermesine rağmen henüz bir sonuç alamadı.

"BU OLAYLAR MEMLEKETİMİZİN MANEVİYATINA ZARAR GETİRİYOR"

Yaşanan bu vahim olaylarla ilgili konuşan Feyzullah Çıbık, “İki yıldır ben bu rezalete şahit oluyorum. Camiye normal bir vatandaş gibi girip çıktığımda özellikle akşam saatlerinde bu olayların yaşandığını görüyorum. Takiben iki yıldan beridir orayı takip ediyorum. Ve Şehitkamil Müftülüğüne ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdim. Fakat daha bir sonuç alamadım. Camide dönen bu olayların bu memleketin maneviyatına zarar getirdiğini çok iyi biliyorum” dedi.

’"

FADILOĞLU SÖZ VERDİ

Feyzullah Çıbık, pes etmedi, bu defa da Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüştü. Çıbık, Fadıloğlu ile yaptığı görüşme ile ilgili şunları söyledi: “Ben bu durumu Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na da söyledim. Kendisi olayı araştıracaklarını ve gereken ne ise yapacaklarını söyledi. Gaziantep’teki bütün yöneticilerin de Allah’ın evi olan camide iki yıldır dönen bu olayları düşünmelerini,  takip etmelerini ve gerekli önemleri almalarını istiyorum.”

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR