Gündem

Gaziantepli fırıncıdan örnek davranış! Ekmeğin fiyatını 1 TL’ye çekti

Gaziantep’te, peş peşe ekmeğe zam haberlerinin geldiği şu günlerde bir fırıncı örnek bir davranışa imza attı. Fırıncı Mehmet Şahin’in bir ay boyunca ekmeği 1 TL’den satışa sunacağını duyurmasının ardından işletmesinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Gaziantepli fırıncıdan örnek davranış! Ekmeğin fiyatını 1 TL’ye çekti
26-12-2021 13:40
26-12-2021 13:44
GAZİANTEP
Türkiye genelinde zam haberlerinin geldiği bugünlerde Gaziantepli bir fırıncı, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına alkışlanacak bir davranış sergiledi. Şahinbey İlçesi’ne bağlı Vatan Mahallesi’nde Ademoğulları Pide ve Lahmacun Fırını işletmecisi Mehmet Şahin, kentin tescilli ve en çok tüketilen ürünlerinin başında gelen pide ekmeğin fiyatını gelen tüm zamlara rağmen 1 TL’ye çekti. Şahin’in bu duyurusunun ardından yüzlerce vatandaş fırının önüne akın etti. 
Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarının başına gelen ekmeğe herkesin ulaşmasının istediklerini için böyle bir kampanya düzenlediğini belirten Şahin, bir ay boyunca pide ekmeği 1 TL’den vatandaşlarla buluşturacağını söyledi. Bu kampanyayı halka hizmet adına başlattıklarını bildiren Şahin; “Mahallemizdeki vatandaş için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Haber: Zinar Beçet
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR