Gündem

Gaziantep saldırısıyla ilgili flaş gelişme!

Gaziantep Emniyeti’ne saldırı düzenlemek isterken öldürülen terörist Müslüm Kasar’ın DEAŞ ve El Kaide’den çok sayıda polis kaydı tespit edildi. Kasır’ın eşinin ailesinin de PKK üyesi olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep saldırısıyla ilgili flaş gelişme!
13-01-2017 10:03
Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı girişimi sırasında ölü ele geçirilen teröristle ilgili polis ilginç bağlantılara ulaştı. İsminin Müslüm Kasar olduğu belirlenen teröristin El Kaide ve DEAŞ üyeliğinden poliste kaydı çıktı. Evinde yapılan aramada DEAŞ’ın propagandasını yapan yayınlar bulundu. Ailesinin akli dengesinin yerinde olmadığını söylediği saldırganın eşinin aile üyeleri ise terör örgütü PKK üyesi olduğu tespit edildi.

’MONT ALMAYA GİDİYORUM’ DEMİŞ

Bakkal işleten teröristin evden ’mont almaya’ diye çıkıp DEAŞ hücresinden silahı temin ettikten sonra  saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Teröristin cenazesini almaya Adli Tıp Kurumu’na gelen baba Musa Kasar, "Oğlumun psikolojik sorunları vardı. Gaziantep’te de farklı illerde de tedavi görmüştü. Ben oğlumun terör örgütleriyle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir şeyi neden yaptı anlamıyorum" diye konuştu. Öte yandan, Kasar’ın 10 kardeşinin bulunduğu ve 5 yıllık evli olduğu öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR