Gündem

FETÖ’nün sözde mütevelli heyeti üyesi saklandığı çiftlik evinde yakalandı

FETÖ’nün sözde Adana ve Mersin mütevelli heyeti üyesi olduğu öne sürülen FETÖ’ye para toplayan şüpheli, kapısı ve penceresi uzun süredir kapalı tutulan çiftlik evine çatıdan girilerek yakalandı.

FETÖ’nün sözde mütevelli heyeti üyesi saklandığı çiftlik evinde yakalandı
06-09-2023 16:10

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’nün Adana ve Mersin mütevelli heyeti üyesi olduğu öne sürülen, 2 yıl 1 ay da hapis cezasıyla aranan şüpheli Rüştü B.’nin (51) Yüreğir ilçesine bağlı Şıh Murat Mahallesi'nde bir çiftlik evinde saklandığını belirledi. Polis bu tespit üzerine harekete geçti. Adrese geldiğinde çiftliğin kapı ve pencerelerinin kapalı olduğunu fark eden polis, çatıdan girerek şüpheliyi yakaladı. Evde yapılan aramada ise örgüt içinde kendini ispatlamış kişilere verilen 1 dolar, 6 ay yetecek gıda malzemesi ele geçirildi. Ayrıca çiftliğe yeni telefon hattı ve internet çekildiği de belirlendi.

Şüpheli sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Şüphelinin Adana’nın en büyük kırtasiye toptancısı olduğu ve esnaftan terör örgütüne para topladığı iddia edildi. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR