Gündem

F1'de ulaşım rezaleti: İBB sözcüsü Murat Ongun yalana sarıldı!

Formula 1 organizasyonu öncesi 'Ulaşım İBB'den diye reklam yapan İmamoğlu yönetimi, gelen tepkiler üzerine yalana sarıldı. İBB sözcüsü Ongun, "Koordinasyonsuzluk yok çünkü koordinasyon İBB’de değildi. " dedi.

F1'de ulaşım rezaleti: İBB sözcüsü Murat Ongun yalana sarıldı!
11-10-2021 11:06

Formula 1 (F1) Türkiye Grand Prix'si hafta sonu büyük bir heyecanla İstanbul'da gerçekleştirildi. İstanbulluların yoğun katılımının yanında tüm Türkiye'den de katılım gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM, KÖTÜ ORGANİZASYON!

Katılımın yoğun olması mevcut trafik yoğunluğunu daha da artırdı. Ring seferlerinin yetersizliği ise tepki çekti. Ulaşım organizasyonu düzenleyen İBB, gelen tepkiler üzerine suçu kendinden atmaya çalıştı.

Gazeteci Adem Metan, bu durumu sosyal medya hesabından dile getirdi ve şikayet etti.

Ulaştırma Bakanlığı ile İBB arasındaki müthiş koordinasyonsuzluk ve rekabet nedeniyle vatandaş mağdur oldu. Kimle konuşsam ulaşımla ilgili müthiş bir organizasyon eksikliğinden söz ediyor. İnsanlar Orhan’lı’dan piste kadar yürümüş.Ring seferleri yetersiz,trafik berbatmış. #F1

— Adem Metan (@AdemMetan) October 10, 2021

İBB'NİN ÖTEKİ YÜZÜ

Formula 1 organizasyonu öncesi 'Hazırız' ve 'Ulaşım İBB'den diye reklam yapan İmamoğlu yönetimi, gelen tepkiler üzerine yalana sarıldı. İBB sözcüsü Ongun, "Koordinasyonsuzluk yok çünkü koordinasyon İBB’de değildi." dedi.

Koordinasyonsuzluk yok çünkü koordinasyon İBB’de değildi. Koordinasyon için temas kuran bilgi veren de olmadı. Kabahati paylaştırmak yerine adrese teslim edin.

Murat Ongun (@Mrt_Ongun) October 10, 2021

REKLAM KAMPANYALARINA NE OLDU?

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin, de İBB'nin 'Hazırız' ve 'Ulaşım İBB'nin' reklamlarını paylaşarak, duruma tepki gösterdi.

İBB resmi sitesinde "Hazırız" diye reklamını yaptığınız paylaşımın linki burada.https://t.co/jWDCxDL6Rf

— Fahri ŞAHİN (@SahinFahri) October 10, 2021

Formula 1 yarışını kim kazandı? İstanbul Park Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışının ÖZETİFormula 1 yarışını kim kazandı? İstanbul Park Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışının ÖZETİ

KAYNAK : Haber7
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR