Gündem

Düğünde damada silahlı saldırı!

Diyarbakır'da düğün salonunda damada silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda damat ile seken kurşunların isabet ettiği bir çocuk yaralandı. Kaçan şahıs yakalanırken, ağır yaralanan damadın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi

Düğünde damada silahlı saldırı!
06-09-2023 09:39

Diyarbakır'da düğününde silahlı saldırıya uğrayan damat ile bir çocuk yaralandı.

AA'nın haberine göre, merkez Kayapınar ilçesi Gaziler Semti'nde bir düğün salonunda damat Ahmet E, gelin ile salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda, damat ile seken kurşunların isabet ettiği E.K. isimli çocuk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

DAMAT AĞIR YARALANDI

Ağır yaralanan damat, yakınları tarafından özel bir hastaneye, çocuk da sağlık ekiplerince Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Damadın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kaçan şüpheli S.A'yı gözaltına alındı.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Diyarbakır'da damadın silahlı saldırıya uğrama anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesi Gaziler semtindeki bir düğün salonunda, damat Ahmet E'nin gelinle salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğrama anı, davetlilerden birinin cep telefonu kamerasınca görüntülendi.

Görüntüde, kına gecesi için damatla gelinin salona girişleri sırasında bir kişinin, arkasından silahla ateş ettiği damadın yere düştüğü ve çevredekilerin kaçıştığı görülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR