Özel Haber

DP'liler GBC Başkanı Kurt'u ziyaret etti

DP seçime hazır.. Teşkilat ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret amacıyla Gaziantep’e gelen Demokrat Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdal Cömert Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Haber Koordinatörü Arif Kurt’u ziyaret etti.

DP'liler GBC Başkanı Kurt'u ziyaret etti
26-06-2021 19:40
26-06-2021 20:25

Teşkilat ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret amacıyla Gaziantep’e gelen Demokrat Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdal Cömert Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Haber Koordinatörü Arif Kurt’u ziyaret etti.


Gaziantep’teki ziyaretleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren  Demokrat Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdal Cömert; ‘’İlçelerimizi gezerek, vatandaşlarımızla buluşarak onların sorunlarını dinleyip genel merkezle ilgili çalışmalarımızı sürdürmek amacıyla Gaziantep’i ziyarete geldik’’ dedi.
Cömert şöyle devam etti; “Millet ittifakı içerisinde CHP böyle bir eğilimle Gaziantep’i ziyarete geldiklerinde bütün belediye başkanları ve yerel yöneticileri ile beraber ziyarette bulunmuş. Bugün de biz CHP İl teşkilatında Mehmet Neşet Uçar beye şahsımın eski dostu olarak bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Orada da bu konuyu dillendirdiğimizde belediye başkanlarını ziyaret etmediklerini söyledi. Sonuçta yöneticiler hepimizin yöneticileridir. Siyasi kimliklerimiz farklı olsa da yöneticilerini ziyaret edip şehrin sorunlarını öğrenmek için hepimizin gereğini yapması lazım. Bu şehir bizim şehrimiz ve bu şehirde herkesle beraber yaşamamız lazım’’ diye konuştu .

DP’nin Türkiye genelinde teşkilat çalışmalarını devam ettirdiğini dile getiren  Cömert; ‘’Önümüzdeki kongreleri tamamlayıp  2023’te yapılacak genel seçim için çok hızlı bir şekilde bir teşkilat yapısını kurup ve halka inmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili olarak en son Ordu milletvekilimiz Cemal Enginyurt ile beraber Kırıkkale’deki Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) işçilerinin özelleştirmesinden duyduğu rahatsızlıktan dolayı çok sert bir şekilde hükümeti eleştirdik. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.

3 bin 600 ek göstergeyi bekleyenler, atama bekleyen öğretmenler veya memurlar hepsinin yanında olduğunu ifade eden Cömert sözlerine şöyle devam etti: ‘’Demokrat misyon ile yetişip yıllardan beri yaptığımız ülkenin geleneği ve geleceğiyle ilgili yatırımlarımızı ve vizyonumuzu değiştirmeden, bir Demirel çizgisinde bu ülkeyi en refaha ulaştırmak için genel merkezimizle birlikte 24 saat uyumadan çalışmalarımız devam ediyor. Merhum 9.uncu Cumhur Başkanımız Süleyman Demirel’in 17 Hazirandaki ölüm yıl dönümü için Isparta’da kabri başında anma törenleri düzenledik. Devlet protokolünün burada yapmış olduğu haksızlıkların dışında biz ekstra bir program yaparak 12’de kendi programımızı düzenliyoruz’’ diyen Cömert son olarak şunları ekledi: ‘’Gaziantep İl Teşkilatı ve Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal’ın selamlarıyla birlikte Gaziantep’e geldik. Bütün teşkilatlarımızla görüşmelerimizi yaptık. Sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin ziyaretlerini de yaparak görüşmelerimizi tamamladık. Bugün de siz değerli Mega TV ailesine bir ziyarette bulunduk. Sizler de bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 Gaziantep Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Uslu, ‘’Partimiz halkı yakından dinliyor ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2023 veya olacak erken seçimler için hazırız’’ dedi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR