Gündem

Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Sadece 9'lu koalisyona değil 7 düvele ilan edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bu gençlik 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı muştusunu sadece 9'lu koalisyona değil 7 düvele ilan edecek gençliktir.' dedi.

Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Sadece 9'lu koalisyona değil 7 düvele ilan edecek
25-04-2023 19:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlik İçin Hemen Şimdi" programında açıklamalarda bulunuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Gençler, bizim kalbimizde gençlerimizin sevgisiyle, muhabbetiyle bu kalp genç kalıyor. Bana sizler gibi dava ve yol arkadaşları veren Rabbime hamd ediyorum. 21 yıldır Türkiye'yi gençlerimizle gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN SAHİBİ SİZLERSİNİZ"

Unutmayınız, cumhuriyetimizin ilk asrını eksi fazlasıyla geride bırakırken Türkiye Yüzyılı'nın sahibi sizlersiniz. Elden ele geçerek bize kadar gelen bağımsızlık kalkınma bayrağının, yeni emanetçileri sizlersiniz. Biz bu bayrağı, kanıyla, sabrıyla bu toprakları bizlere vatan yapan büyüklerimizden aldık.

"14 MAYIS'TA SİZLERİN ÜZERİNDEN SİNSİ HESAPLARI BİR KEZ DAHA BOZUYOR MUYUZ?"

Şimdi onu tıpkı Osmangazi gibi Sultan Fatih gibi Gazi Mustafa Kemal gibi inşallah gençlerimiz sahiplenecek ve zirveye çıkaracak. Buradan öyle bir ses verin ki, Ankara'dan dalga dalga 81 vilayetimize oradan tüm dünyaya yayılsın. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin 21 yıllık kazanımlara sahip çıkıyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyuz? 14 Mayıs'ta doğru adımlarla yola devam diyerek geleceğimize sahip çıkıyor muyuz? 14 Mayıs'ta sizlerin üzerinden sinsi hesapları bir kez daha bozuyor muyuz? 14 Mayıs'ta sandıkları patlatıyor muyuz? Ülkenin geleceğini sizlere teslim ederken, gözlerimiz arkada kalmayacak. Sizler, AK Parti döneminde doğmuş büyümüş hayatı AK Parti ile tanımış nesilsiniz.