Gündem

Bakanlar, İtalya Başbakanı Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini kınadı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini kınadı.

Bakanlar, İtalya Başbakanı Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini kınadı
09-04-2021 13:51
Ankara

Bakan Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Atanmış İtalya Başbakanı'nın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik seviyesiz ve kabul edilemez üslubunu kınıyorum." ifadesini kullandı.

Atanmış Ä°talya BaÅŸbakanının, CumhurbaÅŸkanımız Sn. Recep Tayyip ErdoÄŸan’a yönelik seviyesiz ve kabul edilemez üslubunu kınıyorum.

— Lütfi Elvan (@lutfielvan) April 9, 2021

Bakan Pakdemirli de Draghi'nin sarf ettiÄŸi ifadelerin kabul edilemez olduÄŸunu belirterek, "Milletin adamı Sayın CumhurbaÅŸkanımız hakkında mesnetsiz açıklamalar yapan Ä°talya BaÅŸbakanı Mario Draghi’yi kınıyoruz." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Ä°talya BaÅŸbakanının sarfettiÄŸi ifadeler kabul edilemez.Milletin adamı Sayın CumhurbaÅŸkanımız hakkında mesnetsiz açıklamalar yapan Ä°talya BaÅŸbakanı Mario Draghi’yi kınıyoruz.

— Dr. Bekir Pakdemirli (@bekirpakdemirli) April 8, 2021

Bakan KaraismailoÄŸlu ise "Dünya 5'ten büyüktür" söylemiyle eski dünya düzenini ve sömürgeci zihniyeti gün yüzüne çıkaran, seçilmiÅŸ bir lider olan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a yönelik Ä°talya BaÅŸbakanı'nın ifadelerini "hadsiz" olarak nitelendirerek, Draghi’yi kınadığını bildirdi.

“Dünya 5’ten büyüktür” söylemi ile eski dünya düzenini ve sömürgeci zihniyeti gün yüzüne çıkaran, milletimiz tarafından seçilmiÅŸ bir lider olan CumhurbaÅŸkanımıza yönelik hadsiz ifadeler kullanan Ä°talya BaÅŸbakan’ı Draghi’yi kınıyorum.

Adil KaraismailoÄŸlu (@akaraismailoglu) April 8, 2021
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR