Asayiş

Baba Akın, Adalet İstiyor

Gaziantep FK’nın eski yöneticilerinden ve GTO Meclis Üyesi olan Mesut Akın’ın 14 yaşındaki oğlu Hüseyin Akın ile arkadaşı Kerim Gündoğan, geçen yıl Ekim ayında ATV kazasında yaşamını yitirdi.

Baba Akın, Adalet İstiyor
29-01-2024 12:32
29-01-2024 12:36
GAZİANTEP
Kazada, alkollü araç kullandığı iddia edilen V.K. isimli sürücünün aracı, ATV’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle ATV devrildi ve içindeki iki çocuk ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. V.K. ise gözaltına alındı ve tutuklandı.
Acılı baba Mesut Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oğlunun ve arkadaşının ölümüne sebep olan V.K.'nın cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini söyledi. Akın, V.K.'nın ve ona yardım edenlerin vicdansızlık yaptığını, hiçbir şekilde özür dilemediğini veya taziyede bulunmadığını belirtti. Akın, V.K.'nın asli kusurlu olduğunu ve bilirkişi raporunu da etkilemeye çalıştığını iddia etti. Akın, “Tek dileğim, Allah’ın ve Türk Adaleti’nin hakkını vermesi. İnşallah adalet yerini bulur” dedi. Yarın 30 Ocak Salı günü duruşmanın yapılacağı bildirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR