Gündem

Aracı çalan hırsızlar, kendisini durdurmak isteyen valeyi silahla öldürdü

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde otoparktan aracın çalındığını fark eden vale, hırsızları durdurmak isterken vurularak öldürüldü. Cinayet anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Aracı çalan hırsızlar, kendisini durdurmak isteyen valeyi silahla öldürdü
20-08-2023 23:09

Olay dün saat 22.45 sıralarında Başakşehir Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde bulunan otoparkın önünde meydana geldi. İddiaya göre, otoparkın olduğu bölgeye araçla gelen bir grup, vale noktasından bir aracın anahtarını çalıp arabayla kaçmaya çalıştı.

VALE BİR SÜRE SONRA YERE DÜŞTÜ

Bu sırada otoparkta çalışan Ogün Tekin durumu fark edip aracı durdurmak için caddeye çıktı. Ogün Tekin'in aracın önünü kesmeye çalıştığını fark eden şüphelilerden biri otomobilin içinden Tekin'e doğru iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Mermilerin isabet ettiği Ogün Tekin bir süre yürüdükten sonra sendeleyip yere düştü.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otoparkın diğer çalışanları caddenin ortasında yatan Tekin'i görür görmez durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ogün Tekin (21) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüphelilerin, ikiz plakalı ve cam filmli araç kullandıkları öğrenildi. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor. Vale Ogün Tekin'in arabanın önünü kesmeye çalışması ve vurularak yere düştüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR