Eğitim

Akdeniz’de yeni dönem mesleki kurslar başladı

Akdeniz’de yeni dönem mesleki kurslar başladı
09-01-2024 15:10

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezinde, yeni dönem grafik tasarım, web tasarım ve muhasebe kursları başladı.


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezinin, ‘Yetkin belgeli iş gücü, Akdeniz’in dinamik gücü’ sloganıyla yeni dönem mesleki kurs ve eğitimleri başladı. Merkezde, başvuru için gereken şartları taşıyan ve eğitimleri başlayan 65 kursiyere, grafik tasarım, muhasebe ve grafik kursları tamamen ücretsiz veriliyor.


Sabah ve öğleden sonra verilen kurslarda kursiyerlere, uzmanlar tarafından katıldıkları kurs konuları ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitim veriliyor. Kurslar sonunda birçok kursiyer iş imkânı bulurken, önümüzdeki dönemde de farklı alanlardaki mesleki eğitim ve beceri kursları devam edecek.



“Meslek sahibi olan gençlerimizin istihdam şansı artıyor”


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da kurslara dair yaptığı değerlendirmede, “Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimi için meslek ve beceri kazanmaları amacıyla projeler üretmeye devam edeceğiz. Meslek kazanıp geleceğe daha güvenle bakabilmek, istihdam şanslarını yükseltip işe yerleşmede öncelik kazanmak isteyen tüm gençlerimizi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Yeni dönemin kursiyerlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR