Gündem

7 TL cinayetinin zanlısı yakalandı

Gaziantep’te 23 Haziran günü Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana gelen "Kesici Aletle Yaralama" olayında hayatını kaybeden O.D. isimli şahsın katil zanlısı yakalandı.

7 TL cinayetinin zanlısı yakalandı
29-06-2018 15:00
Gaziantep’in ŞAhiney İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde 23 Haziran günü meydana gelen olayda O.D isimli bir şahıs kesici bir aletle sol karın boşluğundan ağır şekilde yaralanmıştı. O.D. kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı. Emniyet güçleri tarafından yapılan araştırmada hayatını kaybeden O.D.’nin bir kebapçıda çalıştığı ve sipariş götürdüğünde parasını vermeyen A.K. ile tartıştığı ve olayın kesici aletli kavgaya dönüştüğü anlaşıldı.

Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren A.K. isimli şüpheli şahıs 29 Haziran 2018 günü yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs yapılan sorgusunda olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.  Yakalanan şüpheli şahıs "Kasten Öldürme"  suçundan hakkında yapılan yasal işlemlere müteakip adli makamlara  sevk edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR