USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatma Şahin’den Gaziantep’e Sağanak Uyarısı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte beklenen şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Fatma Şahin’den Gaziantep’e Sağanak Uyarısı
12-01-2026 11:03
12-01-2026 11:15
GAZİANTEP
Google News

Öğle saatlerinden sonra yağışın etkisini artırmasının öngörüldüğünü belirten Şahin, belediyeye bağlı tüm ekiplerin sahada hazır durumda olduğunu ifade etti.

12.00–18.00 saatleri için uyarı

Başkan Şahin, yaptığı bilgilendirmede Gaziantep genelinde bugün saat 12.00 ile 18.00 arasında yoğun yağış beklendiğine dikkat çekti. Bu saat aralığında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm hazırlıkların tamamlandığını vurgulayan Şahin, ekiplerin aktif şekilde görev başında olduğunu söyledi.

Şahin “Önlemlerimizi aldık”

Vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Değerli hemşehrilerimiz; bugün Gaziantep’te 12.00 – 18.00 saatleri arasında oldukça yoğun yağış beklenmektedir. Önlemlerimizi aldık, tüm ekiplerimizle sahadayız. Bir olumsuzluk yaşarsanız 153’ü arayabilirsiniz. Yoğun yağış saatlerinde daha dikkatli ve tedbirli davranmanızı önemle rica ederiz.”

Acil durumlar için 153 hattı

Yetkililer, kuvvetli yağış süresince zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması, ani su birikintilerine karşı dikkatli olunması ve yapılan uyarıların dikkate alınması gerektiğini hatırlattı. Olası bir sorun yaşanması hâlinde vatandaşların 153 Çağrı Merkezi aracılığıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ulaşabileceği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?